Toplotna izolacija

Da li tražite idealno izolaciono rješenje za toplotnu izolaciju industrijskih mašina i drugih instalacija? Naša firma Fits d.o.o. ima idealno izolaciono rješenje za toplotnu izolaviju za svaku industriju. Posjedujemo ogromno znanje i iskustvo u oblasti toplotne izolacije.

U mnogim industrijskim postrojenjima se odvijaju procesi na odgovarajućim temperaturama. Da bi se obezbijedilo da se ovi procesi odvijaju efikasno, instalacije u kojima se odvijaju ovi procesi moraju biti optimalno izolovane. Na dijelovima instalacija koji imaju veću temperaturu od svog okruženja dolazi do određenih toplotnih gubitaka.

Za toplotnu izolaciju instalacija uglavnom koristimo toplotne izolacione jakne i madrace. Prednost izolacionih jakni i madraca  je u tome što se mogu izrađivati ​​u različitim veličinama u ovisnosti od dijela postrojenja koje je potrebno toplotno izolovati. Proizvodi naše firme za toplotnu izolaciju se mogu lahko montirati i demontirati ukoliko je to potrebno. Radimo samo sa iskusnim stručnjacima za izradu i ugradnju toplotne izolacije.  Za više informacija uvijek nas možete kontaktirati.